Heb jij wel eens van RSI klachten gehoord? Dit zijn klachten waarbij men last krijgt van de spieren en of gewrichten. Hierbij kan je denken aan klachten aan de polsen, armen, schouders, maar ook aan klachten aan de nek. RSI staat voor Repetitive Strain Injury. Deze blessure ontstaat doordat je de spieren en/of gewrichten herhaaldelijk belast. Als het ware herhaal je steeds dezelfde beweging. Mocht dit het geval zijn, dan is het tijd om hier wat aan te doen. Echter kan je er ook voor zorgen dat je dit voorkomt. Werk jij bijvoorbeeld op kantoor en zit jij hele dagen in een bepaalde houding op een oude stoel en een bureau dat niet goed afgesteld is? Dan is het tijd voor verandering.

 

Met behulp van een goed bureau kan je RSI klachten namelijk voorkomen. Deze klachten ontstaan zoals gezegd doordat je steeds dezelfde houding aanneemt. Mocht je dit willen voorkomen, schaf dan een goed bureau aan. Een mooi voorbeeld van zo’n bureau is een zit sta bureau. Dit bureau zorgt ervoor dat je tijdens het werken gemakkelijk andere houdingen aan kunt nemen. Zo kan je een tijdje staand werken om vervolgens weer te zitten. Doordat je dit doet voorkom je dat je steeds in dezelfde houding zit en RSI klachten oploopt.

Een goede houding is van groot belang

Een goede houding is dus van groot belang. Echter kan je hier ook voor zorgen door een goede bureaustoel aan te schaffen. Een stoel kan veel met je houding doen en er zijn zelfs stoelen waarbij je je benen beter kwijt kunt. Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede stoel en een goed bureau? Kijk dan eens op Gamingbureau.nl. Deze aanbieder heeft een geweldig assortiment met stoelen en bureaus die een goede bijdrage kunnen leveren aan jouw gezondheid. Je zult zeker niet de eerste zijn die hier een aankoop doet. Veel mensen zijn jou al voor geweest en dit is niet voor niets het geval. Deze aanbieder staat voor kwaliteit, tevens vragen zij eerlijke prijzen voor de producten en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *