Gezondheid

De meeste mensen willen overtollige kilo’s snel kwijt raken. Het is echter belangrijk dat je op een verantwoorde manier gewicht verliest. Verlies je te snel veel kilo’s, kan dit namelijk ernstige lichamelijke problemen met zich meebrengen. Probeer daarom op een gezonde manier en heel geleidelijk aan gewicht te verliezen. Laat je slechte gewoontes achterwege en neem een gezonde levensstijl aan. Alleen zo zal je op lange termijn het gewenste resultaat bereiken. We geven je hier alvast enkele tips, zodat ook jij op een verstandige manier je extra kilo’s kwijt kan raken! Heb je al eens van powerslim gehoord? Vele mensen hebben positieve powerslim ervaringen

Beweeg en sport regelmatig

Het is ten eerste belangrijk dat je voldoende beweegt. Sport daarom regelmatig. Het lichaam is namelijk niet gemaakt om stil te zitten. Door te bewegen krijg je extra zuurstof. Deze zuurstof zorgt op zijn beurt voor het goed functioneren van verschillende processen in het lichaam. Door dagelijks een half uurtje of een uur te bewegen, zal je meteen een paar kilo’s kwijtraken. Probeer ook spieren op te bouwen. Vergroot je de spiermassa in je lichaam, dan zal je namelijk meer calorieën verbranden. Ga daarom eens bij de lokale sportschool langs en vraag of ze je kunnen helpen een professionele en efficiënte krachttraining op te stellen.

Drink voldoende water

Naast zuurstof is ook water onmisbaar om vet te verbranden. Iedereen weet dat we dagelijks voldoende water moeten drinken. Toch zijn er te veel mensen die zich hier niet aan houden. Dagelijks heeft je lichaam ongeveer 2 tot 3 liter water nodig. Vermijd daarnaast vruchtensappen en (suikervrije) frisdranken. Deze dranken stimuleren het lichaam namelijk juist om vet op te slaan!

Een gezond en natuurlijk

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je gezond eet. Probeer zo natuurlijk mogelijk te eten en vermijd geproduceerd voedsel. Tegenwoordig zijn er ook veel programma’s die je helpen om een gezonde levensstijl aan te nemen. Zo is er bijvoorbeeld de Powerslim ervaring. Dit programma zorgt voor lekkere en smakelijk Powerslim gerechten die tot een gezond en evenwichtig eetpatroon leiden. Tijdens je Powerslim ervaring word je bijgestaan door een professionele en ervaren voedingscoach. Je begeleider stelt een persoonlijk voedingsplan op dat volledig uit Powerslim producten bestaat. Het gaat hierbij vooral om eiwitrijke voeding met weinig koolhydraten. Eens je je doel bereikt hebt, blijven ze je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Hierdoor ben je dan ook zeker van een positief en blijvend resultaat!

 

Ontspan regelmatig om stress te vermijden

Eén van de hoofdoorzaken van overgewicht is stress. Stress verstoort je hormoonbalans en leidt tot een constant hongergevoel, een verminderde stofwisseling en een verhoogde vetopslag. Probeer dan ook voldoende te ontspannen. Ga eens wandelen met wat vrienden of lees een goed en spannend boek. Zet je telefoon na de werkuren even uit en ga steeds op tijd naar bed. Zorg je voor voldoende ontspanning en weinig stress in je leven, zal je zien dat je overtollige vet vanzelf verdwijnt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *