Kant-en-klaar maaltijden zijn weer helemaal hip. Waar de magnetronmaaltijd lange tijd een vrij negatief imago had, is dit de laatste jaren flink verbeterd. Dat komt doordat de kant-en-klaar maaltijden steeds gezonder zijn geworden. Vroeger had je ze vooral in de supermarkt. Het ging om diepvriesmaaltijden met ontzettend veel zout en andere ongezonde toevoegingen. Tegenwoordig is er een aantal zeer professionele maaltijdservices die uitsluitend koelverse maaltijden thuisbezorgen. Een van die aanbieders is Uitgekookt, waarover in deze blog lees je er meer over. Meer weten over kant-en-klaar? Bekijk dan ook deze informatieve pagina van het Voedingscentrum.

Wat is Uitgekookt

Uitgekookt is een Nederlandse maaltijdservice. Het bedrijf bezorgt al enige jaren koelverse maaltijden bij mensen thuis. Het zijn voor een groot deel senioren – die niet meer zelf kunnen koken – die gebruik maken van de service. Maar ook steeds meer jonge gezinnen zien het gemak van deze aanbieder: snelle, gezonde en gevarieerde maaltijden tegen een scherpe prijs.

Over de maaltijden

De maaltijden van Uitgekookt worden altijd 100% vers bereid. Dit betekent dat de koks in de eigen keuken werken met dagverse ingrediënten. Niet voor niets belooft het bedrijf: “Vandaag geoogst is morgen op uw bord”. De maaltijden bevatten veel groente, zijn ontzettend gevarieerd, en bevatten geen geur-, kleur-, en smaakstoffen. Je kunt ze vijf dagen in de koelkast bewaren. Invriezen kan ook, maar dit kan wel ten kosten gaan van gezondheid en de smaak.

Uitgekookt proefpakket proberen met kortingscode

Wil jij wel eens weten of deze koelverse maaltijden aan huis iets voor jou zijn? Probeer het dan eenvoudig uit. Op dit moment is er een Uitgekookt kortingscode die recht geeft op een gave actie: 4 maaltijden voor slechts €15,00. Je betaalt dan omgerekend slechts €3,75 voor een maaltijd, en dat is inclusief bezorging. Bevalt het? Dan kun je eenvoudig via de webshop een nieuwe bestelling plaatsen. De maaltijden kosten dan €6,65 per maaltijd. Met deze actiecode profiteer je dus van een forse korting van liefst €2,90 per maaltijd!

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in principe door heel Nederland bezorgd. Let op: ze worden niet warm bezorgd. Je moet het dus wel even zelf opwarmen. Dit kan in de oven, magnetron of even in de pan. Bij de maaltijd vind je handige opwarminstructies zodat dit niet fout kan gaan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *