Zo houd je je goede voornemens wel vol!

Het nieuwe jaar is nog niet zo lang geleden van start gegaan. Veel mensen vinden het in een nieuw jaar tijd voor een nieuwe start, met nieuwe en frisse voornemens. Het is soms lastig om zulke goede voornemens vast te houden gedurende het hele jaar, en daarom vallen veel mensen al gauw in hun oude patronen terug. Dit artikel geeft enkele tips om je goede voornemens wel vol te houden.

Stel doelen

Een goed voornemen moet beginnen met een nieuw doel dat je wilt bereiken. Door het stellen van een doel, is het gemakkelijker om dat pad te bewandelen dat leidt tot jouw succes.

Doe het samen

Je bent vast niet de enige die bijvoorbeeld het goede voornemen heeft om meer te sporten. Zoek daarom iemand op in je buurt die hetzelfde als jij in het nieuwe jaar wil bereiken. Iemand met eenzelfde goed voornemen als jij. Zo voel je je sneller gemotiveerd om gewoon te gaan en sta je er niet alleen voor.

Behoud je motivatie

Het is belangrijk om niet te vergeten waarom je een goed voornemen tot succes wil brengen. Wil je je bijvoorbeeld fitter in je vel voelen en wil je daarom meer gaan sporten? Het is alleen door vol te houden dat je persoonlijk doel zal slagen. Een personal coach kan hierbij altijd hulp bieden. Personal training kan je op heel veel plaatsen volgen, bijvoorbeeld personal training in Roosendaal, Eindhoven, Groningen…

De aanhouder wint

Door het stellen van een doel en door er samen met iemand voor te gaan, of door de hulp in te roepen van een personal coach, ter illustratie bij een personal training in Roosendaal, kan je je doel en daarmee je goede voornemen daadwerkelijk bereiken. Het is uiteindelijk altijd de aanhouder die wint dus geef niet op en hou vol.

 

Tot slot, het is belangrijk dat je bij een goed voornemen niet in je oude patronen terugvalt. Daartoe is het goed om een doel te stellen; iets dat je wilt bereiken met je goede voornemen. Ga bijvoorbeeld meer sporten om je fitter te voelen. Doe dat samen met iemand, zoek een personal coach, en win op persoonlijk vlak de hoofdprijs met wat je wilde bereiken met jouw goede voornemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *