WATER

Een waterfilter, misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar de naam spreekt voor zich. Een waterfilter zorgt er namelijk voor dat het water wordt gefilterd. Voor de mensen die denken dat een waterfilter standaard in een kraan zit, die hebben het mis. Je moet namelijk zelf zorgen voor een waterfilter. Is het water dat uit de kraan komt dan niet drinkbaar? Nee, dat is zeker drinkbaar, alleen kan het water nog een stuk schoner dan hoe het nu uit de kraan komt. Alleen wat is dan de beste waterfilter voor mij?

Zorg voor extra zuiver water uit je kraan

Geen waterfilter hebben is geen ramp, maar je mist echt wat in je leven als je geen waterfilter hebt. Een waterfilter zorgt er namelijk voor dat het water nog beter gefilterd wordt dan het al is. Zo wordt er bijvoorbeeld nog meer kalk weggehaald en zit er nog minder zand en vuil in het water. Dat is toch iets wat iedereen wil? Je kunt bijvoorbeeld op berkey waterfilter review lezen hoe andere mensen een waterfilter ervaren. Zo kom je erachter waarom het een must-have is en of je het graag wil aanschaffen.

Minder kalk zorgt voor meer smaak

Of je het misschien nou gelooft of niet, maar het water wat uit de kraan komt, smaakt zelfs anders als het door een waterfilter heen is gegaan. Nu denk je waarschijnlijk dat water altijd hetzelfde smaakt, maar er zit wel degelijk verschil in. Water uit de kraan is een stuk harder dan water uit een flesje. Het grootste verschil zit hem in de hoeveelheden kalk dat aanwezig is bij water uit de kraan. Dit zorgt voor een iets minder lekkere smaak. Als je toch de lekkere smaak elke dag opnieuw en opnieuw wil ervaren, is een waterfilter zeker een must-have voor jouw huis!