trouwauto

Binnenkort is het zover: jullie gaan trouwen! De taart is al besteld en de locatie ziet er tiptop uit. Maar wat kies je nu als trouwvervoer? Er zijn zoveel mogelijkheden dat je het zo gek kunt maken als je wilt. Je kunt de typische Nederlander uithangen en ervoor kiezen om op de fiets te arriveren. Of zijn jullie echte autofanaten en stappen jullie liever in een prachtige Volvo Amazon? Alles kan, maar het is natuurlijk wel belangrijk om na te gaan of de gekozen vorm van vervoer past bij de locatie. Anders wordt het wel erg zwaar trappen op het strand.

Waarom een trouwauto

Er zijn dus veel mogelijkheden, maar je hebt eigenlijk al besloten om met de auto te gaan. Want zeg nu zelf, dat comfort en die uitstraling zijn toch perfect? Zo hoef je zelf niets te doen, tenzij je natuurlijk de trouwauto zelf rijden veel leuker vindt. Er zijn ook veel auto’s waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke cabriolet, een supercar of juist die mooie klassieke auto, zoals de Volvo Amazon 122S.

Is je grootste angst dat je niet meer in je droomjurk past, of misschien wel in die klassieke auto? Het kan iedereen overkomen. Een goede tip zou kunnen zijn om meer water te drinken om zo af te vallen.

Een unieke Volvo

Sinds 1927 is Volvo begonnen met het ontwerpen en produceren van auto’s. Door de jaren heen zijn er talloze unieke wagens uitgekomen en is Volvo een van de veiligste automerken ter wereld geworden. Natuurlijk hoop je op zo’n mooie dag dat er niets gebeurt, maar toch is het verstandig om dit te overwegen, vooral als de locatie op enige afstand ligt.

Maar wat nu als je voor een meer klassieke look gaat? De Volvo Amazon was vanaf 1956 in productie en is een van Volvo’s meest iconische modellen. De auto heeft een onmiskenbare uitstraling die een romantische en nostalgische sfeer kan toevoegen aan je trouwdag. En wanneer zo’n mooie auto de oprit oprijdt, is dat meteen een perfecte gespreksstarter.

Natuurlijk is het belangrijk om de beperkingen van een oudere auto te overwegen. Deze heeft vaak een gebrek aan de modernste veiligheidsvoorzieningen, ruimte en comfort. Bovendien is een oude auto vaak minder milieuvriendelijk. Maar als de auto in perfecte staat is en goed is onderhouden, zal dit meestal niet tot veel problemen leiden.

Ondanks zijn leeftijd staat de Volvo Amazon bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Natuurlijk is het bij een oudere auto extra belangrijk om te zorgen voor een goede voorbereiding en eventueel een back-up plan voor het geval van technische problemen.

Nieuwsgierig geworden naar de Volvo Amazon? Leer dan meer in onderstaande video:
https://www.youtube.com/watch?v=JFKzye4LBxk 

Stappen jullie in je unieke liefdeswagen?

Heb je al je plannen al vaststaan en zie je al helemaal voor je hoe jullie in die prachtige Volvo Amazon 122S aankomen? Of wordt het toch een andere auto? Bedenk goed welk vervoer jullie willen en houd ook de foto’s die gemaakt gaan worden in gedachten. Zo’n auto is immers gemakkelijk te verplaatsen naar wens.

Wil je dat je foto’s er perfect uitzien en niet verpest worden door gele tanden of ander ongemak? Lees dan de geheimen voor een stralende glimlach van een tandarts.